Glassgsm, un veteran service gsm din Suceava, aduce constant în fața publicului sau țintă servicii înalt calitative la prețuri optime. Focusat pe repararea smartphone-urilor marca Huawei, Samsung, dar și pe repararea modelelor ingenioase Apple, personalul Glassgsm răspunde cu profesionalism și amabilitate deplină fiecărei cerințe venite din partea clienților săi. Nu face niciodată rabat de calitate, iar asta se vede prin locul fruntaș pe care îl ocupă în topul service-urilor gsm, cel puțin de pe zona Moldovei.

Timpul trece, iar serviciile Glassgsm nu stagnează nicicând. Mereu vorbim de o ofertă diversificată, de reparații asupra modelelor de smartphone-uri noi apărute pe piață. Așadar, chiar dacă timpul trece, iar unele domenii de activitate tind să stagneze, acest lucru nu este valabil și pentru Glassgsm, service gsm ce oferă mereu servicii ce depășesc așteptările clienților.

 

Reparații înalt calitative, de durată, la Glassgsm

 

Glassgsm își focusează activitatea exclusiv pe reparația smartphone-urilor marca Samsung, Huawei, dar și asupra iPhone-urilor. Reparațiile pornesc de la înlocuirea antenelor Wi-Fi, înlocuirea butoanelor de volum, înlocuirea antenei gsm și continuă cu înlocuirea camerei, portului de încărcare, display-ului, sticlei și nu doar atât. Pentru fiecare model în parte de smartphone, Glassgsm are în cadrul site-ului oficial glassgsm.ro o listă completă cu reparatii telefoane pe care le poate presta. 

Niciun fel de reparație nu a fost prea dificilă pentru Glassgsm. Continuu evoluează pe plan profesional, își îmbunătățește modalitățile de reparare a smartphone-urilor, iar dovada în acest sens este făcută de feedback-ul pozitiv primit din partea clienților. Mai mult decât atât, pentru fiecare reparație realizată, Glassgsm oferă și garanție beneficiarului, garanție despre care personalul spune că nu este neapărat necesară. Având în vedere profesionalismul cu care lucrează, mulți dintre clienți sunt de aceeași părere.

 

În 90 de minute orice reparație e gata – totul este demonstrat!

 

Smartphone-urile nu petrec prea mult timp la Glassgsm. Personalul operează rapid orice fel de comandă primită, iar timpul maxim pe care clienții trebuie să îl suporte până a intra în nou în posesia smartphone-ului este de 90 de minute.  

Timpul de așteptare nu este resimțit ca un chin, având în vedere că pe toată perioada reparației echipa Glassgsm îi oferă beneficiarului un smartphone înlocuitor. Practic vorbim de un schimb prin care clientul poate consuma cele 90 de minute într-un mod plăcut.

 

Glassgsm se ocupă și de decodări smartphone-uri!

 

Pentru ca pachetul de servicii să fie complet, nu putea lipsi de aici serviciul de decodări smartphone-uri. Cei de la Glassgsm se ocupă și de acest lucru, din nou într-un mod rapid și sigur. 

În funcție de smartphone-ul deținut, fiecare decodare va avea un preț specific. Pentru a afla prețul modelului de interes, cei interesați pot trimite o solicitate către echipa Glassgsm, completând formularul disponibil pe glassgsm.ro. 

Pe cei de la Glassgsm îi găsesc potențialii clienți pe strada Ana Ipătescu, nr. 5, Hotel Bucovina, etaj 1, biroul 109, Suceava, locație în care pot trimite smartphone-urile prin curier pentru a fi reparate. 

Mai multe detalii la numărul de telefon 0745 554 645 sau prin e-mail office@glassgsm.ro.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.