Un smartphone stricat nu este unul fără salvare. Intervenția asupra sa îl poate face perfect funcțional, dacă service-ul la care apelați este unul profesional. Pentru publicul sucevean și nu numai, Glassgsm este răspunsul potrivit. Vorbim despre intervenții rapide, în medie ce durează o oră, de prețuri corecte și o listă de avantaje pentru clienți care ii fac pe unii să se gândească de ce au acceptat ceva prea ieftin și riscant.

Sevicii de reparație disponibile la Glassgsm

Glassgsm poate decoda și reparații smartphone-uri din gama Samsung, Huawei și iPhone. Unele dintre cele mai cerute servicii sunt cele de înlocuire de sticlă, display și touchscreen sau porturi precum mufa de încărcare. Acestea reflectă un comportament dictat de neatenție ce caracterizează publicul. Șocurile mecanice nu intră sub incidența garanțiilor oferite de producători, așadar utilizatorul are de ales între investiția într-un alt telefon sau reparația acestuia. Este cu atât mai convenabilă reparația, cu cât aceasta este realizată de profesioniști.

Durează în medie o oră până când intervenția este gata. În funcție de gravitatea situației, dacă se va impune a lăsa smartphone-ul în service, poate fi solicitat telefon de înlocuire. Este un alt avantaj pe care cei de la Glassgsm îl oferă publicului, pentru a minimaliza disconfortul situației.

În ceea ce privește decodarea, acest gen de intervenție poate fi realizată la orice model de iPhone și Samsung, conform specificațiilor din cadrul paginii oficiale, glassgsm.ro.

Piese și accesorii gsm disponibile la Glassgsm

Display-uri, carcase, încărcătoare, acumulatori și nu numai sunt de asemenea disponibili aici. Piesele ce se impun a fi schimbate sunt fie originale, fie de calitate superioară încât să nu fie observată vreo diferență și să nu fie afectată funcționalitatea smartphone-lui.

În plus, orice intervenție este garantată. Fără excepție, orice reparație efectuată în cadrul acestui service primește și garanție valabilă 6 luni de zile. În tot acest interval de timp, defecțiunile apărute nu vor implica costuri din partea clientului, decât dacă acesta repetă scenariul nefericit – sparge sticla, display-ul din neatenție spre exemplu.

Alegere făcută din considerent de încredere și nu numai

Criterial numărul unu atunci când alegem un prestator de servicii se referă de cele mai multe ori la preț. Ne ferim să plătim mai scump, dar riscul este de a plăti înzecit ulterior, dacă ne lăsăm pe mâini de amator. În materie de reparație gsm este aceeași poveste. Un display schimbat de mâini nepricepute va fi nefuncțional în scurt timp, va crăpa rapid, chiar dacă nu este supus unei căzături.

Glassgsm propune serviciile sale profesionale. Conform publicului sucevean acest service este cotat cu 5 stele, dacă reputația este un considerent pentru a alege pe mâna cui lăsați reparația în cauză.

Prețurile sunt dintre cele corecte, iar pentru a ști costurile poate fi cerută o estimare și consiliere profesională înainte. Pentru doritori cei de la Glassgsm răspund prompt și pe rețelele sociale dacă sunt contactați de clienți.

Reper local:

Glassgsm își are sediul în Suceava, strada Ana Ipătescu, nr. 5 în Hotelul Bucovina, etaj 1, biroul 109.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.