Duminică, la Botoşani, în cadrul unui târg agricol, liberalii au pregătit pentru melomani și nu numai un concert marca Goran Bregovic. La concert va fi prezent și liderul PNL, senatorul Crin Antonescu, care va poposi câteva ore și la Suceava.

brcovic - targul-agro-zoo-3-4-mai-la-botosani-programul-complet1Unul dintre cei mai recunoscuți compozitori moderni din Balcani, Goran Bregovic, va concerta începând cu ora 17.00, în Poligonul ACR de la Botoşani, unde se desfăşoară Târgul Agro-Zoo, organizat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale şi Camera Agricolă. Spectacolul va avea și o puternică încărcătură politică, deoarece înainte de show-ul lui Bregovic va cuvânta președintele PNL Crin Antonescu și ceilalți candidați pentru europarlamentare ai partidului.

Evenimentul de la Botoşani a fost anunţat de acum patru luni de liderul PNL din judeţul Botoşani, Florin Turcanu, al cărui frate, Mihai Turcanu, este candidat pe un loc considerat elibil pe lista PNL la euroalegeri. Târgul este organizat de Consiliul Judeţean (CJ) Botoşani, condus de liderul liberalilor botoşăneni, în parteneriat cu Staţiunea de Cercetare Agricolă de la Popăuţi.

Spectacolul de duminică mai  include în program concertul „Rapsodii de primăvară”, ce va conţine recitaluri de muzică populară susţinute de orchestrele „Mugurelul” Dorohoi şi „Rapsozii Botoşanilor”, după care, de la ora 15:00, pe scenă va urca Orchestra Naţională „Lăutarii” din Chişinău, iar la ora 17:00 vor susţine un concert Goran Bregovic şi “Weddind and funeral band”, invitaţii speciali ai acestui târg.

La Suceava, liderul PNL va veni tot duminică, de la ora 11.30, pentru a transmite un mesaj de forţă pentru liberalii veniţi la Casa de Cultură a Sucevei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.