Alina Gorghiu, copreședintele PNL, revine pe pagina personală de Facebook cu o nouă postare în care își exprimă speranțele asupra consensului privind noul Cod Fiscal astfel încât noua lege care reglementează taxele românilor să fie una sustenabilă în timp.

„Un Cod Fiscal pentru cel puțin 10 ani este un obiectiv realizabil. Discuțiile dintre partide trebuie să ducă la acel consens pe care îl așteptăm, fundamental în condițiile unei legi care se va aplica pe mai mulți ani, sub mai multe guverne.”

Amintim că liderii partidelor parlamentare se vor întâlni joi, la ora 10,00, la Palatul Parlamentului, pentru discuții politice pe tema noului Cod fiscal, a anunțat președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea. Și Vasile Blaga și-a exprimat, luni, la Senat, speranța cu privire la aceste discuții:

„Salutam si aceasta decizie de a discuta joi Codul fiscal, astfel incat sa ajungem la o formula, zic eu daca se poate, cat mai de apropiata de cea discutata in zona tehnica, saptamana trecuta, astfel incat sa avem un Cod fiscal care sa poata sa ramana in vigoare cat mai mult timp. Noi am spus 10 ani, dar nu suntem siguri, economiile evolueaza si pot aparea si alte, alte probleme, dar oricum sa avem un Cod fiscal agreat de toate partile politice.”

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.