Co-președintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, a declarat, în cadrul unui interviu acordat la Adevărul, că „un proiect de guvernare trebuie să vină la pachet cu credibilitatea celui care il propune public”.

„Sa spunem adevarul pana la capat. Populismul de stanga poate fi la fel de pacatos ca cel de dreapta.

In general, un proiect de guvernare trebuie sa vina la pachet cu credibilitatea celui care il propune public.

Reducerea TVA la 19 % trebuia sa o implementeze la 1 ianuarie 2013. Doi, cota progresiva. Acum 2,3 luni premierul defila cu cota progresiva, a fost unul dintre momentele in care ne-am isterizat public. Trei, locurile de munca. A ajuns pe undeva la cifra de 90 000 in conditiile in care s-a angajat la un milion de locuri de munca.

Ca atare, e cel mai simplu sa scri pe hartie, ea suporta orice, daca nu esti un Executiv credibil n-ai facut nimic. Eu nu spun, ca Ponta, ca programul nostru de guvernare e perfect. Este si pricina din care a pierdut alegerile. N-o sa ne vedeti niciodata opunandu-ne unor masuri care inseamna relaxare fiscala. Dar nu poti lasa in dezbatere un Cod Fiscal 30 de zile si dupa sa-ti asumi raspunderea. Trebuie sa treaca cateva luni, sa vezi ce e coerent si ce nu e coerent. Acest moment al dezbaterii nu s-a produs. A fost una superficiala la televizor, dar concret, pe grupuri de lucru nu .

Avem multe temeri cu privire la fondul acestui proiect ca sa nu va mai spun de faptul ca din perspectiva PNL, un Cod Fiscal trebuie sa tinteasca mult mai sus decat media de viata politica a premierului.”, a afirmat Alina Gorghiu.

În același timp, co-președintele PNL a declarat că nu crede că Victor Ponta și PSD își vor asuma răspunderea pe Codul Fiscal.

„Daca ma intrebati pe mine, eu nu cred ca-si vor asuma raspunderea pe Codul Fiscal.”, a declarat co-președintele PNL, Alina Gorghiu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.