Luni, 29 noiembrie, în jurul orei 12:19, militarii Gărzii de Intervenție Solca și Gura Humorului, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cacica, Arbore și Botoșana, au intervenit cu șase autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Cacica.
La sosirea echipajelor, ardeau acoperișul casei de locuit și anexele gospodărești, cu pericol de propagare la gospodăria învecinată.
Incendiul a fost lichidat la ora 15:20.
Au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați și anexele gospodărești pe o suprafață de aproximativ 110 metri pătrați. S-au degradat circa 14 metri cubi lemn de foc, 2 metri cubi de cherestea și bunuri casnice. De asemenea, în incendiu a fost afectată și o anexă învecinată (șură) pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este un scurtcircuit, produs de un conductor electric defect sau deteriorat.
Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit în limitele găsite și casa de locuit a proprietății învecinate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.