Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dornești, au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Dornești.
La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau generalizat la casa de locuit și la o mașină parcată în imediata apropiere, existând pericolul de propagare la o anexă gospodărească, dar și la două locuințe învecinate.


Incendiul a fost lichidat la ora 19:50.
Au ars acoperișul casei, construit din lemn, cu învelitoare din azbociment, pe o suprafață de 70 mp, și bunuri din interior (obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, articole de îmbrăcăminte, elemente de tâmplărie din lemn și alte bunuri). De asemenea, autoturismul a ars în proporție de 70%.
Incendiul a izbucnit din bucătăria locuinței, cel mai probabil, din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul anexa gospodărească și cele două locuințe învecinate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.