Sâmbătă, 2 martie, începând cu ora 19:00, gospodarii din Bazinul Dornelor sunt așteptați să celebreze și să promoveze folclorul și portul popular românesc în cadrul unei noi ediții a Balului Gospodarilor și al Mărțișorului, găzduit de Casa de Cultură „Elisei Todașcă” din frumoasa comună Poiana Stampei.

Primarul comunei, Viluț Mezdrea, a precizat că la evenimentul aflat la a XVIII-a ediție sunt așteptați vrednicii gospodari care prețuiesc muzica, dansul și costumul popular, acesta din urmă fiind și obligatoriu. Atmosfera de petrecere va fi  întreținută de Viorica Macovei, Alexandru Brădățan și Laura Erhan&Bucovina Express. 

„Eveniment cu tradiție organizat cu profesionalism și care se bucură de un real succes vine și în acest an în întâmpinarea vrednicilor gospodari cu un program inedit pentru a da viață unei nopți de poveste în ținutul de basm al comunei Poiana Stampei. Vă așteptam să participați și în acest an la Balul Gospodarilor și al Mărțișorului care se va desfășura în sala mare de spectacole a Casei de Cultura Elisei Todașcă, atmosfera fiind întreținută de îndrăgiți interpreți ai muzicii populare din Bucovina: Viorica Macovei, Alexandru Brădățan și Laura Erhan&Danuț Lăcătuș. Înscrierile au loc la sediul primăriei, casierie – Chiforescu Marcela, iar locurile sunt limitate! Meniul va fi unul tradițional și inedit, specific localității noastre, iar participanții care îmbracă frumosul costum popular vor putea intra în posesia unor premii gospodărești”, a transmis primarul comunei Poiana Stampei, ing. Viluț Mezdrea.

 

Evenimentul organizat de Primăria Poiana Stampei este un bun prilej pentru a reînvia întâlnirile gospodarilor de odinioară, un bun remediu ce le încântă sufletul și le descrețește frunțile.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.