Joi, 27 februarie, în jurul orelor 10:26, un bărbat de 45 ani din comuna Şcheia, a condus autobuzul marca Irisbus pe str. Ștefan cel Mare din mun. Suceava, din direcţia Centru spre Areni, efectuând transport public de persoane, iar la plecarea de pe loc din stația transport public de persoane ”Policlinică” nu a respectat obligația de a aștepta toți pasagerii să coboare și de a pleca cu ușile închise, moment în care o femeie de 84 ani din mun. Suceava, a intenționat să coboare din autobuz, căzând în exteriorul acestuia și fiind călcată cu puntea din spate a autobuzului la nivelul membrelor inferioare.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost transportată la Spitalul Jud. Suceava pentru efectuarea de investigaţii de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care la Spitalul Judeţean Suceava i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de Biroul Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.