Sâmbătă, 17 iulie, în jurul orei 11:40, O. Constantin de 26 ani, din comuna Pârteştii de Jos, în timp ce conducea motocicleta HONDA pe DN 17, pe raza comunei Vama, având direcţia de deplasare spre mun. Vatra Dornei, din cauza unei viteze excesive (relatările martorilor oculari) nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul FORD, condus de I. Marius de 27 ani, din municipiul Fălticeni, care a efectuat o manevră regulamentară de schimbare a direcţiei de mers spre stânga cu intenţia de a pătrunde pe str. Gării din localitate, motociclistul intrând în coliziune faţă-spate cu autoturismul mai sus menţionat.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a lui O. Constantin care a fost proiectat pe partea carosabilă, suferind leziuni la nivelul braţului stâng. Motociclistul a fost transportat la Spitalul municipal C-lung Moldovenesc acolo unde a fost diagnosticat cu ,,fractură cominutivă ambele oase antebraţ stâng”, fiind transferat ulterior la Spitalul Judeţean Suceava pentru investigaţii suplimentare.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și le-a fost recoltată câte o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma interogării bazelor de date ale Poliţiei Române s-a constatat faptul că, O. Constantin deţine permis de conducere, acesta fiind necorespunzătoar pentru categoria de autovehicul condus la momentul producerii accidentului.

De asemenea, în urma interogării bazei de date s-a constatat că motocicleta marca HONDA este radiată din circulaţie din 26.07.2017 (radiată de statul german).  Totodată, plăcuţa cu nr. de înmatriculare montată fiind falsă.      

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă”, ,,conducere fără permis” și „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.