Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață pe raza comunei Poiana Stampei, unde un autotren a lovit un  un microbuz de transport persoane. Potrivit ISU Suceava, s-au inregistrat cinci victime, toate din microbuz, dintre care două au rămas încarcerate.

Evenimentul a avut loc pe DN 17, la kilometrul 121, în localitatea Poiana Stampei, județul Suceava.

Potrivit DRDP Iași, șoferul unui microbuz de transport persoane 8+1, cu cetățeni moldoveni, a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat în coliziune cu un tir. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, dirijat.

Persoanele implicate în accident, inclusiv cele încarcerate, sunt conștiente. Acestea din urmă au fost extrase din microbuz, și predate echipajelor medicale pentru monitorizare.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, precum și o ambulanță SAJ. De asemenea, în sprijinul echipajelor sucevene, au intervenit si două ambulanțe (una SMURD și una SAJ) din judetul Bistrita-Năsăud.

Evenimetul a fost anunțat la 112 în jurul  la ora 05:15.

Persoanele implicate in accident, inclusiv cele incarcerate, sunt constiente. Acestea din urma au fost extrase din microbuz, si predate echipajelor medicale pentru monitorizare. Toate cele cinci victime se deplaseaza spre UPU Bistrita.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.