De sărbători sau cu prilejul oricărei alte ocazii speciale, coșurile cadou reprezintă o idee genială pentru a recompensa fidelitatea și implicarea colectivului în activitatea firmei sau pentru a-ți manifesta sentimentele față de o persoană specială din viața ta. Verifică ce preferințe are destinatarul, caută o firmă de încredere care se ocupă cu pregătirea și livrarea coșurilor cadou și teoretic, ai rezolvat problema. 

În realitate, lucrurile sunt un pic mai delicate. Pe piață există o mulțime de variante de astfel de coșuri, din care îți poate fi dificil să alegi una singură.  

Oricât de bine îți cunoști destinatarii, implicit preferințele în materie de cadouri, tot se pot infiltra anumite greșeli care compromit rezultatul. 

 

Iată cum poți evita greșelile și cum poți asigura succesul cadourilor oferite: 

 

  • Nu te interesezi suficient despre gusturile celuilalt 

Când ai în minte o singură persoană, rudă sau prieten, treaba este simplă. În schimb, dacă urmează să îți surprinzi angajații, colaboratorii sau clienții, atunci poți grupa oamenii în funcție de personalitate, vârstă, raportul dintre numărul de bărbați și femei, precum și în funcție de micile detalii pe care le-ai aflat despre ei. 

  • Pui pe primul loc cantitatea în locul calității 

Coșurile cadou sunt acele daruri pe care le oferi în contexte deosebite și care captează în mare măsură și prin modul de prezentare. Coșurile cadou trebuie să conțină branduri de lux, produse de calitate premium și să prezinte un aspect elegant și de bun gust. Spre exemplu, coșurile cadou de pe Cadoulspecial sunt concepute după standarde înalte de calitate și cuprind produse atent selecționate care pot satisface cele mai exigente pretenții. 

  • Oferi băuturi care nu sunt pe placul persoanei 

Degeaba ai împachetat cel mai frumos coș cu bunătăți și ai comandat cea mai rafinată băutură dacă ai ales un sortiment care nu rezonează cu preferințele unora. Dacă persoana căreia urmează să îi faci un cadou este o cunoștință recentă, o rudă îndepărtată, un coleg nou sau șeful la care te-ai angajat de puțin timp, atunci optează pentru un vin de calitate, românesc sau străin, cu care mergi la sigur, alături de un set de accesorii pentru servire. 

  • Nu investești în originalitate 

Oricine se așteaptă să găsească atunci când desface pachetul, un cozonac, panettone, ciocolată, bomboane, fursecuri, în general produse tradiționale. Pentru un rezultat uimitor, nu e suficient ca pachetul să fie frumos ambalat, ci este important inclusiv tipul de produse pe care le oferă. Adaugă o notă personală în aceste cadouri care transmit apreciere, căldură sufletească, recunoștință sau mulțumire. 

Astfel, înainte să le pregătești pentru livrare, nu uita să introduci în coșuri și diverse dulciuri străine, praline, trufe, miere sau dulceață naturală, împreună cu un mesaj personalizat. Mergi mai departe și creează un dar desăvârșit în care poți adăuga mici obiecte decorative, pictate manual, lumânări parfumate, parfumuri, instrumente de scris sau produse de îngrijire personală care să însoțească deliciile într-un ambalaj conceput cu atenție sub forma unui cufăr sau cutiuță cu modele specifice evenimentului. 

Un coș cu băuturi fine și accesorii elegante de servire, într-o cutie inedită cu mesaj, poate fi cadoul perfect pentru un domn care acordă atenție detaliilor. O cutie elegantă cu flori din săpun alături de o cafea de calitate și praline dulci ar putea fi exact mesajul pe care dorești să îl transmiți unei femei importante din viața ta. Un cufăr mic cu lichior de ciocolată albă și căpșuni, praline belgiene, lumânări parfumate și cosmetice pentru ten se numără printre cele mai inspirate idei de cadou pentru sora, colega sau chiar șefa ta. Tu ce variantă alegi? 

 

Sursa foto: Pixabay.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.