Președintele ANCOM și fost premier al României, Sorin Grindeanu, a explicat, pentru DC News, ce planuri are din punct de vedere politic, pe fondul zvonurilor lansate de Victor Ponta cu privire la o eventuală candidatură a sa la primăria Timișoarei.   

Sorin Grindeanu se declară foarte încântat de activitatea prezentă și a exclus posibilitatea ca zvonul lansat de Victor Ponta să fie adevărat.

„Se fac în iunie doi ani de când nu mai sunt în politică și nici nu mai am de gând. Nu este de actualitate acest zvon. Mai târziu vom vedea ce voi decide, însă acum nu intră în planurile mele. Îmi place ceea ce fac foarte mult.

Este ceea ce am învățat în facultate. Lucrez într-un colectiv super-ok. Sunt foarte multe provocări aici, la ANCOM. Este o instituție de top și sper să rămână așa”, a spus Sorin Grindeanu pentru DC News

 

Zvonul lui Ponta 

 

Victor Ponta declarase că a auzit zvonuri despre o viitoare candidatură a lui Grindeanu la primăria condusă în prezent de Nicolae Robu.

„Am auzit și eu acest zvon. În acest moment, Sorin Grindeanu este președintele ANCOM. Dacă va dori să candideze, să spună domnia sa. De la PSD nu poate, că l-au exclus” a declarat Victor Ponta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.