Conform Poliției Rutiere Bacău accidentul petrecut în această dimineață s-a produs din vina unui  conducător auto în vârstă de 46 de ani din municipiul Bacău, care conducea un microbuz Ford Tranzit din direcția de mers Bacău – Adjud și care a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Marea Britanie, care circula regulamentar dinspre Adjud spre Bacău.

Conform paginii de facebook RADAR IASI OFICIAL, în autoturismul Mercedes, cu volan pe partea dreaptă, se afla o familie de suceveni (soț, soție și cei  3 copii ai lor) stabiliți în Anglia, care venea în concediu acasă.

În urma impactului 7 persoane au decedat și alte 5 au fost rănite. Din autoturismul Mercedes a decedat soția șoferului, în vârstă de 34 de ani, și 2 copii ai acestora, de 7 ani, respectiv 3 luni. Un alt copil al familiei, în vârstă de 3 ani, a scăpat cu viață și rănile sale nu sunt grave, conform declarațiilor medicilor. Tatăl a fost și el rănit.

Din microbuz au decedat 4 femei în vârstă de 67 ani, 65 ani, 44 ani și o fată de 18 ani. În microbuz se aflau o familie ( copii, părinți, socri) care se îndreptau spre litoral.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.