Mai multe persoane din municipiul Bucureşti şi din localitatea Clejani, judeţul Giurgiu sunt suspectate că au racolat tinere din judeţul Suceava pe care le-au exploatat sexual în Germania şi România au fost reţinute pentru 24 de ore.

În perioada ianuarie 2011 – mai 2012, prin promisiuni false privind căsătoria sau la înțelegere cu victimele, suspecții Cristian Nicuşor Roşu, Florian Mitrea, Violeta Florentina Oancea, Gheorghiţă Cristian Sabău, Gheorghe Bucătaru, toţi din Bucureşti şi Constantin Mocanu, din localitatea Clejani, judeţul Giurgiu, au racolat, transportat și cazat un număr de trei victime majore, în Germania, oraşul Offenbach, unde le-au obligat sau determinat să practice prostituția ori le-au înlesnit desfășurarea acestei activități, în diverse cluburi de noapte, însușindu-și sumele de bani astfel rezultate.

De asemenea, în cursul lunii aprilie 2011, membrii asociației infracționale au racolat, transportat și cazat în municipiul București  o victimă minoră în vârstă de 15 ani, din municipiul Suceava, unde au exploatat-o sexual prin obligare la practicarea prostituției, în perioada aprilie 2011 – august 2011, sumele de bani astfel obținute fiind însușite în totalitate de către aceștia.

În urma probatoriului administrat, în cauză s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de un număr de 6 suspecţi, pentru comiterea infracţiunilor mai sus menţionate, iar în ziua de 21 februarie, poliţiştii  au efectuat 6 percheziții domiciliare pe raza municipiului București și judeţul Giurgiu, fiind puse în executare un număr de 4 mandate de aducere. Cu ocazia perchezițiilor domiciliare au fost ridicate în vederea cercetărilor suma de 8000 de lei, 1250 euro, o pereche de cătușe, boxuri, o petardă militară, 4 telefoane mobile, 4 cartele telefonice, precum și mai multe înscrisuri cu valoare probatorie în cauză.

Suspecţii O.Violeta, R.Nicuşor, M.Constantin şi B.Gheorghe, împotriva cărora au fost puse în executare mandatele de aducere, au fost audiaţi la sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Suceava, faţă de R.Nicuşor, M.Constantin şi B.Gheorghe fiind emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, identificării şi tragerii la răspundere penală a tuturor participanţilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.