Duminică, 13 septembrie, în jurul orei 10.30, pe timpul executării misiunilor specifice, un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava a constatat faptul că o femeie ce se afla în Piața din comuna Verești, județul Suceava avea expuse spre vânzare pe o tarabă mai multe articole de îmbrăcăminte inscripționate cu diverse mărci cunoscute.

Jandarmii au procedat la legitimarea acesteia, constatând că femeia este în vârstă de 31 de ani şi are domiciliul în municipiul Suceava.
Pe tarabă erau expuse spre vânzare 48 articole de îmbrăcăminte, toate inscripționate cu diverse mărci cunoscute pentru care nu existau documente justificative. În acest caz, jandarmii au întocmit actele de sesizare privind săvârșirea unei fapte susceptibile a fi infracțiunea de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, care au fost predate, împreună cu bunurile, Serviciului Investigarea Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava pentru continuarea cercetărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.