Marți, 17 decembrie, în jurul orei 21:45, pe str. 22 Decembrie din municipiul Suceava, un echipaj din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, l-a depistat pe E.C., în vârstă de 32 ani, împreună cu fiul său, ambii din satul Bărbulești, județul Ialomița, care au oferit spre vânzare mai multe articole vestimentare contrafăcute, fără documente de proveniență, din autoturismul marca BMW cu numărul de înmatriculare (Germania).

Cei doi au fost conduși la sediul Secției de Poliție Urbană Burdujeni, iar în urma inventarierii bunurilor au fost găsite bluze Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Hugo Boss și încălțăminte Puma.
Bunurile în cauză în valoare totală de aproximativ 18.000 lei au fost ridicate pe bază de dovadă fiind întocmit proces verbal de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”, cercetările fiind preluate de către ofițeri din cadrul S.I.C.E. Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.