Duminică, 19 septembrie, polițiștii din cadrul SICE al IPJ Suceava au acţionat pe raza localităţilor Moldoviţa şi Vereşti din jud. Suceava, ocazie cu care au constatat că:

  1. P. Sorin, în vârstă de 49 ani, expunea spre comercializare în Piaţa Vereşti din com. Vereşti, jud. Suceava, obiecte din material textil (îmbrăcăminte), având inscripţionate marcile: JORDAN AIR, VAGABOND, KARL LAGERFELD fără a deţine certificate de calitate şi conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauză au fost ridicate mai multe produse, reprezentând obiecte vestimentare  în valoare de 7.050 lei.
  2. M. Sergiu, în vârstă de 53 ani, expunea spre comercializare în Piaţa Vereşti din com. Vereşti, obiecte din material textil (îmbrăcăminte), având inscripţionate mărcile JORDAN AIR şi VAGABOND, fără a deţine certificate de calitate şi conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauză au fost ridicate mai multe produse, reprezentând obiecte industriale în valoare de 1350 lei.
  3. C. Geta, în vârstă de 61 ani, expunea spre comercializare în Piaţa Moldoviţa din com. Moldoviţa, obiecte din material textil (îmbrăcăminte), având inscripţionate mărcile THE NORTH FACE, ADIDAS, NIKE JORDAN AIR, NIKE, PRADA, fără a deţine certificate de calitate şi conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauză au fost ridicate mai multe produse, reprezentând obiecte industriale  în valoare de 7.700 lei.

Persoanele au fost depistate în flagrant, cercetările au fost efectuate la faţa locului şi s-a procedat la ridicarea bunurilor în valoare totală de 16.100 lei, în vederea examinării criminalistice, în cauză fiind întocmite dosare penale, în care urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.