Duminică, 18 octombrie a.c., în jurul orei 11.30, pe timpul executării misiunilor specifice, un echipaj de jandarmerie a constatat faptul că o femeie ce se afla în  piața din municipiul Rădăuți avea expuse spre vânzare pe o tarabă mai multe articole de îmbrăcăminte inscripționate cu diverse mărci cunoscute.

Jandarmii au procedat la legitimarea acesteia, constatând că femeia este în vârstă de 49 de ani şi  are domiciliul în municipiul Rădăuți.

 Pe tarabă, erau expuse spre vânzare 12 articole de îmbrăcăminte și 3 ceasuri de mână, toate inscripționate cu diverse mărci cunoscute pentru care nu existau documente justificative. În acest caz, jandarmii au întocmit actele de sesizare privind săvârșirea unei fapte susceptibile a fi infracțiunea de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, care au fost predate, împreună cu bunurile, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava pentru continuarea cercetărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.