Joi, 15 aprilie, în baza informațiilor deținute la nivelul serviciului, lucrători din cadrul SICE cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Poliție Municipiului Suceava – Biroul de Ordine Publică, au oprit în trafic autoturismul marca BMW X6, în mun. Suceava, bld. Corneliu Coposu, autoturism ce transporta în vederea comercializării obiecte vestimentare și parfumuri susceptibile a fi contrafăcute.

În urma verificărilor efectuate asupra autoturismului au fost identificate mai multe obiecte vestimentare din material textil și parfumuri inscripționate cu diferite mărci înregistrate și protejate pe teritoriul României.

În total au fost identificate 303 articole îmbrăcăminte și parfumuri care purtau inscripțiile „TOMMY HILFIGER” „HUGO BOSS”, „POLO RALPH LAUREN”, „EMPORIO ARMANI”, „DIESEL”, TOM FORD LOST CHERRY, LANCOME POEME, GIORGIO ARMANI AQUA DI GIO, PACO RABANNE OLYMPEA, CHANEL CHANCE, YVES SAINT LAUREN LIBER, KARL LAGERFELD, CALVIN KLEIN JEANS, „ADIDAS”, UNDER ARMOUR, etc.

Valoarea de piață a produselor este de cca. 30.000 lei.

Conducătorul auto C. Emil, de 34 ani, din com. Bărbulești, jud. Ialomița, a fost depistat în flagrant, cercetările au fost efectuate la faţa locului şi s-a procedat la ridicarea bunurilor în vederea examinării criminalistice, în cauză fiind întocmit dosar penal, în care urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”, faptă prev. si ped. de art. 102 alin. (1), lit. (b) și alin. (3) din Lg. 84/1998 privind « mărcile şi indicaţiile geografice ».

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.