Sâmbătă, 1 august a.c., în timpul executării serviciului de ordine și siguranță publică, un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava a constatat faptul că două persoane, ce se aflau într-un autoturism din parcarea târgului de mașini din localitatea Cumpărătura, ofereau spre vânzare mai multe articole de îmbrăcăminte inscripționate cu diverse mărci cunoscute.

Jandarmii au procedat la legitimarea acestora, constatând că atât bărbatul, cât și femeia în vârstă de 51, respectiv 45 de ani sunt din municipiul Suceava.

În continuare s-a procedat la efectuarea controlului autovehiculului, unde s-au descoperit 51 articole de îmbrăcăminte și 4 bucăți produse cosmetice toate inscripționate cu diverse mărci cunoscute pentru care nu existau documente justificative. În acest caz, jandarmii au întocmit actele de sesizare privind săvârșirea unei fapte susceptibile a fi infracțiunea de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, care au fost predate împreună cu bunurile Serviciului Investigarea Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava pentru continuarea cercetărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.