Luni, 21 iunie,  în intervalul 10.00 – 14.00, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au acţionat pe raza municipiului Rădăuţi şi a comunelor arondate, ocazie cu care au fost verificate 4 societăţi comerciale, fiind confiscate bunuri în valoare de 7.050 lei.

O localnică  de 37 ani oferea spre comercializare obiecte din material textil ( îmbrăcăminte), inscripţionate cu mărci cunoscute, fără a deţine certificate de calitate şi conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauză au fost ridicate mai multe produse, reprezentând obiecte vestimentare  în valoare de 3.400 lei.

O altă femeie de 63 ani oferea spre comercializare obiecte din material textil ( îmbrăcăminte) inscripţionate cu mărci cunoscute, fără a deţine certificate de calitate şi conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauză au fost ridicate mai multe produse, reprezentând obiecte vestimentare  în valoare de 3.650 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „punerea în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”, ce va fi soluţionat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.