Reabilitarea piețelor din municipiul Suceava continuă. Anunțul a fost făcut de către viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, care a precizat că, de această dată, este vorba de Piața Agroalimentară Centrală, unde lucrările de reabilitare a halei H8, spațiul alocat produselor din carne, inclusiv pește proaspăt și congelat, au fost finalizate.
Potrivit viceprimarului sucevean, au fost aduse modificări asupra pereților, pardoselei, iluminatului și instalațiilor sanitare, îndeplinindu-se astfel condițiile necesare de funcționare.
Datorită noii amenajări, sucevenii își pot procura alimentele din cea mai mare piață agroalimentară din municipiul Suceava în condiții mult mai bune.
„S-au creat condiții civilizate pentru producătorii autohtoni, dar și pentru sucevenii care aleg să cumpere produse de aici. Susținem producătorii tradiționali locali, astfel încât aceștia să își vândă mărfurile și să poată să crească în continuare. De aceea, fac un apel la suceveni să vină să cumpere din piețele municipiului Suceava”, a declarat viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.