Joi, 10 martie, Casa de Cultură a Studenților Suceava și Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava vă invită la piesa de teatru „Harap Alb”, în regia lui Ion Creţescu şi interpretată de trupa Fabulinus din cadrul Casei de Cultură a Studenților.

 

Piesa este o adaptare după un basm celebru, într-o montare modernă și cu o audiență pentru toate vârstele. Prin această adaptare a regizorului Ioan Crețescu s-a încercat îmbinarea noului cu vechiul, urmărind ideea conceptului „texte vechi în haine noi”.

„Viaţa teatrală în Suceava nu există. Este această încercare senzaţională a oficialilor din Suceava care în acte au înfiinţat Teatrul Matei Vişniec, dar aşteptăm şi rezultate. Ar fi frumos să fie mai multe. Oraşul Suceava este un oraş care îşi poate permite mai multă susţinere financiară”, este de părere regizorul Ion Creţescu.

Acesta a subliniat şi faptul că „teatrul este cel mai bun mod de a petrece timpul. Teatrul este altceva. Vezi cum se naşte ceva, seară de seară, este ceva nou, cu emoţie”.Afis Harap Alb

Prețul unui bilet este de 5 lei pentru elevi și studenți sau de 10 lei pentru adulți.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.