Viceprimarul Lucian Harșovschi este de părere că lucrările de modernizare a străzii Traian Vuia vor fi finalizate până în data de 1 decembrie.

”Anul acesta în municipiul Suceava au fost făcute foarte multe lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere și pietonale. În acest moment se lucrează la finalizarea străzii T.Vuia. A fost o muncă contra-cronometru cu vremea, ținând cont că pe această stradă s-au înlocuit și conductele de apă. Dacă lucrurile vor decurge conform graficului până pe 1 Decembrie vom avea strada complet reabilitată”, a menționat Harșovschi.

Totodată, acesta a subliniat faptul că valoarea totală a proiectului de asfaltare a fost de 24.552.000 lei, fonduri europene și s-a lucrat la Strada Traian Vuia, Strada Cernauti, Strada Grigore Alexandru Ghica, Bulevardul George Enescu, Strada Mărăști, Strada Mihai Eminescu, Strada Plevnei, Strada Calea Unirii, Strada Cuza Vodă, Strada Universității.

Trebuie amintit și că s-a reabilitat și podul peste râul Suceava din cartierul Ițcani, podul Cuza Vodă, podul de pe strada Plevnei și pasajul de pe strada Grigore Alexandru Ghica peste liniile de cale ferată.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.