„A fost inaugurarea aeroportului. La această inaugurare eu cred ca era normal să i se adreseze o invitatație și domnului senator, Gheorghe Flutur, fostul președinte al Consiliului Județean, cel care s-a zbătut și toată lumea știe că Flutur a deblocat fonduri și a făcut acest proiect pe fonduri europene. Eu nu pot să merg neinvitat în casa cuiva. Consider că în politică trebuie să mai lăsăm loc și de bună ziua”, a declarat Lucian Harșovschi.

Harșovschi a ținut să mai sublinieze și faptul că la inaugurarea oficială a Cinematografului Modern din Suceava nu s-a ținut cont de culoarea politică atunci când s-au împățit invitațiile.

„Le-am transmis invitații și președintelui Consiliului Județean Suceava, și prefectului, și tuturor parlamentarilor, chiar dacă unii n-au nicio treabă cu acest cinematograf”, a menționat Harșovschi.

În încheiere, viceprimarul Harșovschi a mai amintit că proiectul cu aeroportul a fost început de Gheorghe Flutur și a fost finanțat prin fonduri europene.

Trebuie amintit totodată că la sfințirea aeroportului, care a avut loc pe 25 octombrie, din partea Partidului Național Liberal au fost prezenți doar senatoarea Steliana Miron, deputatul Ștefan Alexandru Băișanu, dar și primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu.

 

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.