Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat că activitatea de închiriere a trotinetelor electrice a fost reluată de către Primăria Suceava. De altfel, viceprimarul i-a îndemnat pe suceveni să folosească acest serviciu, subliniind că sunt 11 stații de închiriere, 50 de trotinete, peste 6000 de conturi create în aplicație deja și peste 30.000 de kilometri parcurși.

Potrivit lui  Harșovschi, chiar dacă tariful de închiriere a trotinetelor electrice este unul modic, de numai 30 de bani/minut și 50 de bani pornirea, anul trecut activitatea a adus încasări de 96.590 lei.

„Suceava EcoRide își reia activitatea. Așa cum am promis, toți cei care anul trecut au îmbrățișat această formă alternativă de transport ecologic își vor putea relua traseul cu trotinetele electrice și în acest an. Locațiile au rămas aceleași, la fel și tariful, iar banii neutilizați din portofelul electronic se reportează pentru sezonul acesta. Fac apel la suceveni să folosească aceste trotinete elegant, civilizat, în așa fel încât să lase și pe ceilalți participanți la traficul pietonal sau auto să circule cu respectarea regulilor rutiere”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi.

Trebuie precizat că închirierea trotinetelor electrice se face doar prin intermediul Aplicației Suceava EcoRide, ce poate fi descărcată din App Store sau Google Play.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.