Viceprimarul Lucian Harșovschi a afirmat pe pagina sa personală de socializare, faptul că numai „tandemul Ion Lungu – Gheorghe Flutur are capacitatea să dezvolte această urbe. Dacă nu vom înțelege acest lucru, vor urma ani pierduți pentru municipiul și județul Suceava cum, din păcate, am avut destui în ultimii 26 de ani”.

Lucian Harșovschi, viceprimar în Primăria SuceavaAcesta a mai menționat că va continua să posteze pe pagina de socializare anunțuri și informații referitoare la realizările administrației, chiar dacă este campanie electorală, pentru că activitatea unei primării nu încetează în această perioadă.

„Ca și membru al unui partid politic, voi începe și să-i îndemn pe alegători să voteze o echipă care a demonstrat că are capacitatea de a realiza ceva pentru această urbe. Consider că dezvoltarea acestui oraș se poate face doar în condițiile unui parteneriat între administrația municipală și cea județeană, sprijinite la nivel guvernamental”, a menționat Harșovschi.

Acesta a dat exemplu șoseaua de centură, proiect aproape finalizat de administrația Flutur și care a fost lăsat în paragină vreme de aproape patru ani.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.