Viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harșovschi le-a pus gând rău directorilor unităților școlare din municipiul Suceava care nu le permit elevilor să intre pe terenurile de sport în vacanță. Acesta le-a amintit că în 2014 a fost aprobată, la inițiativa sa, o hotărâre de Consiliu Local prin care terenurile de sport din incinta școlilor pot fi folosite gratuit de către doritori în weekenduri și pe perioada vacanțelor.

„Văd că unii directori au uitat de acest lucru și au pus lacăt la terenuri. O să le transmit iarăși hotărârea de Consiliu Local ca să le aduc aminte. Nu e normal ca terenurile de sport să fie închise iar copiii să stea pe telefoane sau tablete în loc să facă mișcare”, a precizat viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi.

Harșovschi le-a spus și colegilor consilieri care sunt membri în Consiliile de Administrație ale școlilor să le atragă atenția directorilor. De asemenea, acesta a subliniat că dacă directorii nu se vor conforma HCL-ului, vor fi sancționați la rectificările bugetare ce urmează a fi făcute de Primărie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.