Iulius Mall Suceava îi invită pe copii la distracție, într-un nou spațiu de joacă special creat pentru ei.

Hopa Hopa, deschis de curând la etajul mall-ului, le propune celor mici modalităţi de recreere frumoase şi interactive, informează într-un comunicat de presă reprezentanții complexului comercial.

Potrivit sursei citate, Hopa Hopa este deschis zilnic pentru buna dispoziție a celor mici, oferind un cadru vesel pentru năzdrăvăniile și activitățile extrașcolare ale ștrengarilor. Indiferent de vârstă, copiii pot alege din variate idei de joacă adaptate preocupărilor lor. Cei până în trei ani au un spațiu doar al lor, cu o căsuță din povești, tobogan cu bile, leagăne și multe altele. Cei mai mari își pot consuma energia la trambulină, cățărându-se pe un perete special, alunecând pe tiroliană sau în alte moduri preferate de ei.

La Hopa Hopa, timpul liber al prichindeilor este exploatat la maximum, atât prin joaca sub supraveghere, cât şi prin variate activități recreative şi educative, desfășurate în compania personalului calificat. Pentru ei se organizează petreceri cu personaje din povești, ateliere creative, karaoke, face painting, lecții de dans şi probe muzicale. Printre invitații speciali se numără și clovnul Bobo, atât de îndrăgit de ștrengari. Pe lângă distracția alături de prieteni, cei mici își dezvoltă abilitățile, dau frâu liber imaginației și învață lucruri noi.

În plus, părinții care vor să le facă o surpriză plăcută copiilor pot organiza aniversări tematice, cu multe momente amuzante, fiind sprijiniți de experții în distracție de la Hopa Hopa.

Tariful pentru o jumătate de oră de joacă este 5 lei, iar pentru cei care petrec mai mult timp la Hopa Hopa sunt oferte speciale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.