Joi, 14 noiembrie, la orele 11:05, cadrele Poliției Municipiului Rădăuți au fost sesizate prin S.N.U.A.U. 112 de către M.M. din municipiul Rădăuți, cu privire la faptul că a avut loc un furt în bazarul „Voința”.

Pe strada Piața Unirii, a fost identificată apelanta și lângă aceasta un minor  de 14 ani din comuna Satu Mare acesta fiind indicat de apelantă ca autor al faptei.

 Cu privire la cele întâmplate, apelanta a declarat verbal faptul că în urmă cu aproximativ două săptămâni, în timp ce se afla în bazarul „Voința” unde deține un magazin de haine, în timp ce nu era atentă, i s-a sustras o geacă însă fără a cunoaște cine este autorul faptei. După aceasta, în ziua de 14.11.2019, în jurul orei 11:00, în timp ce se deplasa  pe jos, la observat pe minorul care a trecut pe lângă ea îmbrăcat cu geaca pe care  o furase și astfel l-a prins și a apelat numărul de urgență 112.

Fiind întrebat despre aspectele sesizate minorul recunoaște comiterea faptei și totodată i-a achitat apelantei contravaloarea gecii în sumă de 180 de lei.

În cauză se efectueză cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de „furt”, cauză ce va fi soluționată procedural de către Poliția Municipiului Rădăuți.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.