La data de 04.05.a.c., în jurul orei 09.00, agenţii Postului de poliție Izvoarele Sucevei au fost sesizați de un bărbat de 30 ani, din comuna Moldova Suliţa despre faptul că, în noaptea de 03/04.05.2015, un tânăr de 21 ani, din comuna Izvoarele Sucevei i-a sustras din locuință o sumă de bani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, victima deține o locuință în comuna Izvoarele Sucevei, iar într-o altă clădire din aceeași curte, locuia tânărul de 21 de ani cu concubina sa, care lucra la el în gospodărie și în pădure.
Astfel, în noaptea de 03/04.05.a.c., prin folosirea cheii de acces, tânărul a sustras din locuință părții vătămate o sumă de bani și, după ce a fost într-un local din municipiul C-lung Moldovenesc împreună cu patru tineri din localitate, s-a deplasat cu un taxi la aeroportul din municipiul Cluj, cu intenția de a pleca în străinătate, deoarece s-a certat cu concubina lui.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru prinderea autorului şi recuperarea prejudiciului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.