La data de 10 iulie, în jurul orei 18:31, prin apel la 112, o femeie de 43 ani, domiciliată în municipiul Rădăuți, a sesizat faptul că persoane necunoscute au sustras din autoturismul personal, ce se afla parcat pe raza comunei Vicovu de Jos, documentele de înmatriculare ale autoturismului.

   Echipa constituită la nivelul Secției 4 Poliţie Rurală Gălăneşti s-a deplasat la fața locului, unde  a constatat că, în jurul orei 16:00, reclamanta s-a deplasat cu autoturismul din municipiul Rădăuți în comuna Vicovu de Jos, sat Remezău,  parcându-l pe drumul comunal, în fața porții de acces, lăsând autoturismul încuiat dar cu geamul din stânga față, deschis. După aproximativ două ore, în momentul când a intenționat să plece cu autoturismul a constatat faptul că din acesta lipsesc documentele de înmatriculare care se aflau în torpedou și oglinda de orientare din interiorul autoturismului.  În cauză au fost efectuate investigații, ocazie cu care a fost identificată persoana ce a comis furtul, respectiv un minor din comuna Vicovu de Jos, cu vârsta de 11 ani, care după comiterea faptei a aruncat bunurile sustrase în fântâna situată la poarta locuinței, în fața căreia era parcat autoturismul.

  În comunicatul IPJ Suceava se precizează că în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cauza urmând a fi soluționată procedural de poliţia din Gălăneşti.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.