Poliția din orașul Liteni a fost sesizată la 16 octombrie, ora 19.00, despre faptul că un bărbat de 54 ani a surprins pe altul, tot de 54 ani, în timp ce acesta din urmă încerca să sustragă mai multe bunuri dintr-o anexă a locuinței sale.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că hoțul, aflându-se în stare avansată de ebrietate, a pătruns prin efracție în atelierul de tâmplărie din curtea reclamantului, fiind surprins de acesta în timp ce încerca să sustragă scule de tâmplărie.

Văzând că făptuitorul a abandonat sculele de tâmplărie și a încercat să fugă din atelier, reclamantul a luat un leaț din lemn și l-a lovit pe acesta de mai multe ori peste corp.

Infractorul a fost găsit întins, în fața atelierului, acuzând dureri abdominale, fapt pentru care a fost solicitată o ambulanță care l-a transportat la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu „traumatism prin agresiune, contuzie abdominală, contuzie antebraț stâng”.

În cauză se efectuează cercetări pentru comiterea tentativei la infracțiunea de furt, iar față de reclamant pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale să fie efectuată încadrarea juridică a faptei şi să se dispună procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.