50 de locuințe din Zvoriștea au rămas nealimentate cu energie electrică până luni dimineaţă, ca urmare a faptului că hoţii au furat recipientul destinat uleiului electroizolant ce asigură răcirea conductorilor dintr-un transformator de curent electric.

Duminică, 2 martie, la ora 16.15, agenţii Secției de Poliție nr. 8 Adâncata au fost sesizați despre faptul că un transformator de curent electric, situat în satul Dealu, comuna Zvoriștea, a ars. La fața locului s-au deplasat lucrători din cadrul societăţii de transport energie electrică, care au stabilit că transformatorul este ars, iar recipientul destinat uleiului electroizolant ce asigură răcirea conductorilor a fost sustras.

Ca urmare a furtului, un număr de 50 de locuințe au rămas nealimentate cu energie electrică, până în dimineaţa zilei de 3 martie, când situaţia a fost remediată.

”În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat, cercetările fiind continuate de către Postul de poliţie Zvoriştea”, au precizat reprezentanții IPJ Suceava.

Comentarii Facebook

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.