Poliţiştii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați de un bărbat de 32 ani, din comuna Adâncata, pădurar în cadrul Ocolului Silvic Adâncata, despre faptul că a surprins în pădurea Hânțești două persoane care sustrăgeau material lemnos, iar acestea l-au agresat, după care i-au sustras autoturismul.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că la 27 octombrie, în jurul orei 17.00, în timpul executării serviciului, bărbatul a surprins în pădurea Hânțești două persoane, un bărbat și o femeie, care tăiau copaci în apropierea unui drum forestier. După ce a oprit mașina și a coborât, declinându-și calitatea, cei doi au devenit violenți, amenințându-l cu un topor, după care, profitând de faptul că victima s-a îndepărtat, suspecții s-au urcat în autoturismul părții vătămate și au plecat.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au identificat autoturismul abandonat pe DJ 208 D, iar în apropiere au fost găsiţi agresorii, ce au fost identificaţi ca fiind un bărbat de 53 ani și o femeie de 48 ani, ambii din municipiul Suceava.

În urma controlului corporal efectuat asupra suspectului, a fost găsită cheia de la autoturismul aparţinând victimei. Autoturismul sustras a fost recuperat și predat părții vătămate.

În cauză s-a dispus continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cauza urmând a fi declinată la Parchet și pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

Faţă de bărbatul de 53 ani s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, iar astăzi, 28 octombrie, va fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.