La data de 10 noiembrie, Postul de Poliţie Bălcăuţi a fost sesizat prin plângere de un bărbat de 57 de ani, din municipiul Suceava, despre faptul că din locuinţa pe care o deţine în localitatea Negostina, în noaptea de 05 spre 06 noiembrie persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri, în valoare de 1.500 lei.

În urma activităţilor investigative desfăşurate, s-a stabilit faptul că persoanele bănuite de comiterea furtului sunt trei tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 29 de ani, toţi din comuna Bălcăuţi.

Cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit că cei trei sunt şi autorii furtului comis pe raza satului Grămeşti, în noaptea de 05 noiembrie, din casa unui bărbat de 45 de ani din municipiul Suceava, care deţine o locuinţă în această localitate, de unde au fost sustrase bunuri în valoare de o mie de lei.

Bunurile sustrase din cele două locuinţe au fost vândute către terţe persoane, fiind recuperate în totalitate şi predate persoanelor vătămate.

Cercetările sunt continuate de Postul de poliţie Bălcăuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.