Luni, 24 februarie, la ora 11.50, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de un tânăr de 18 ani, din comuna Marginea, şi unul de 21 ani, din comuna Satu Mare, despre faptul că persoane necunoscute le-au pătruns în apartament şi le-au sustras bunuri.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că reclamanţii locuiesc în chirie într-un apartament în municipiul Suceava, iar luni dimineaţa, în jurul orei 11.00, după ce la ora 08.00 unul dintre tineri a plecat fără a încuia uşa de acces, celălalt a constatat că persoane necunoscute au pătruns în interiorul locuinţei şi au sustras două telefoane mobile și un laptop, valoarea prejudiciului fiind de circa 4.300 lei.

„Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului. Atragem încă o dată atenţia cetăţenilor cu privire la modul de asigurare a căilor de acces în locuinţă şi cu privire la necesitatea utilizării corespunzătoare a sistemelor de închidere”, avertizează poliţia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.