La data de 3 iunie, agenţii Postului de Poliţie Marginea au fost sesizați de o femeie de 54 ani, din comuna Marginea, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în perioada 30 mai – 3 iunie, în locuința fiicei sale.

Cu această ocazie, aceștia au sustras o mașină de cusut electrică, un cuptor electric, 5 pături, un covor, mai multe articole de vestimentație, precum și o mașină electrică de egalizare material lemnos abric, bunuri în valoare de 6.000 lei.

În urma unor activități operative specifice desfășurate, au fost identificați autorii furtului în persoana a doi frați de 19 ani și de 17 ani, din comuna Horodnic de Sus.

Cei doi autori au recunoscut fapta comisă, iar în urma cercetărilor efectuate a rezultat că atât în noaptea de 30 spre 31 mai, cât și în noaptea de 2 spre 3 iunie, susnumiții au pătruns, dintr-o grădină, prin escaladarea gardului din spatele locuinței, într-o anexă, apoi prin forțarea ușii anexei, în curtea locuinței, au găsit cheia de la ușa de acces și, din locuință, au sustras bunurile mai sus menționate, iar din anexă abricul.

Ulterior, au transportat bunurile cu faetonul la locuința unchiului lor, din comuna Horodnic de Sus, spunându-i că au fost trimise din străinătate. Bunurile au fost recuperate şi predate reclamantei.

Față de autori s-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi au fost introduşi în arestul I.P.J. Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.