Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată duminică, în jurul orei 8:00, despre faptul că la sediul unei societăţi comerciale de pe raza judeţului are loc în desfăşurare un furt de piese şi componente auto.

Potrivit unui comunicat al I.P.J. Suceava, în apropierea sediului societăţii au fost identificate două persoane, respectiv un bărbat de 41 ani, din comuna Şcheia, care se afla lângă un atelaj hipo proprietate personală, staţionat pe carosabil şi o femeie, de 39 ani, din aceeași localitate, care transporta dinspre societate spre atelajul hipo piese şi componente auto.

La controlul efectuat asupra atelajului au fost identificate mai multe bunuri aparţinând societăţii. De asemenea, au mai fost găsite abandonate în apropierea societăţii şi alte bunuri sustrase de către cei doi. Bunurile identificate au fost ridicate şi predate pe bază de dovadă reprezentantului societăţii.

Prejudiciul a cărui valoare urmează a fi stabilită ulterior a fost recuperat în totalitate.

Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, față de autori urmând să fie dispuse măsuri preventive.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.