Miercuri, 29 octombrie, în urma continuării cercetărilor în cauza privind furtul din data de 27 octombrie, dintr-un imobil din municipiul Vatra Dornei, polițiștii au obținut autorizație de percheziție la domiciliul unui tânăr de 22 de ani, din comuna Șaru Dornei, suspect de comiterea faptei.

Astfel, la 30 octombrie, echipe de polițiști au identificat la domiciliul tânărului de 22 de ani toate bunurile sustrase de la imobilul în construcție aparținând persoanei vătămate.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate persoanei vătămate.

În baza probatoriului, tânărul a recunoscut că la săvârșirea faptei a participat și un alt tânăr de 21 de ani, din municipiul Vatra Dornei, care a asigurat paza locului faptei.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că suspectul este și autorul furtului unor scule din data de 08.05.2014, dintr-o magazie situată pe str. Runc din municipiul Vatra Dornei, aparținând unei femei de 44 de ani, cauză aflată în lucru cu autori necunoscuţi.

Față de cei doi suspecți s-a dispus începerea urmăririi penale pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la infracțiunea de furt calificat, fiind reținuți pentru 24 de ore, urmând ca la 31 octombrie să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi au fost introduşi în arestul I.P.J. Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.