La data de 06.03.2021, ora 04:02, Poliţia mun. Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112, de către S. C., cu privire la faptul că, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în magazinul aparținând S.C. AMBIANŢA COM. SRL, situat pe strada Mihai Viteazu din mun. Suceava,  după care au sustras mai multe bunuri.

În urma cercetărilor efectuate s-au stabilit următoarele:

La 06.03.2021, în jurul orei 03.50, persoane necunoscute au pătruns prin forţarea uşii de acces, în incinta magazinului SC.AMBIANTA COM.SRL, situat pe strada Mihai Viteazu, din mun. Suceava, de unde au sustras mai multe pachete cu ţigări, în valoare de 9738,73 LEI.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate de către lucrătorii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Suceava, s-a reușit identificarea autorilor faptei, în persoana numiților: Dani Iulius, în vârstă de 32 de ani cu domiciliul în sat Călimănești, jud. Vrancea, care locuiește fără forme legale în mun. Suceava și a fratelui său Mihalache Costel, în vârstă de 19 ani, cu domiciliul în sat Ciorani, jud.Vrancea.  

Ca urmare a cercetărilor efectuate s-a reușit la probarea activității lor infracționale, dobândind calitatea de suspecți.

La data de 28.04.2021, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Suceava, la adresa suspectului Dani Iulius care locuiește fără forme legale în mun. Suceava str. Bistriței.

La locuința suspectului, au fost identificați cei doi suspecți, în persoana numiților Dani Iulius și a fratelui său Mihalache Costel, precum și obiecte și mijloace de probă folosite la comiterea faptei.

În baza mandatelor de aducere emise de către lucrători din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Investigații Criminale, cei doi suspecți au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Suceava, în vederea continuării cercetărilor. Ca urmare a cercetărilor efectuate și a probatoriului  administrat în cauză, ca urmare a faptei comise, la data de 28.04.2021, polițiștii BIC din cadrul Poliției Municipiului Suceava au dispus față de ce doi suspecți, măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

 La aceeași dată, cei doi suspecți au dobândit calitatea de inculpați, urmând a fi prezentați la 29.04.2021 Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt calificat”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.