În ultima perioadă, poliţia a fost sesizată cu privire la mai multe furturi de fier vechi.

Vineri, la o societate comercială din orașul Gura Humorului, ce are ca obiect de activitate achiziţia de deşeuri neferoase, polițiștii au identificat doi frați de 29 de ani şi 23 de ani, ambii din oraşul Gura Humorului, care ofereau spre vânzare cabluri din aluminiu, cu caracteristicile celor sustrase joi de la groapa de gunoi a localităţii.

Tot vineri, Postul de poliție Baia a fost sesizat despre faptul că autori necunoscuți au sustras din curtea locuinței unei femei de 45 ani, plecată la muncă în străinătate, o cantitate de fier vechi.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că vineri dimineața, la un centru de colectare al fierului vechi din localitate s-au prezentat doi localnici, ambii de 33 de ani, care au predat cantitatea de 167 kg fier vechi, în valoare de circa 120 lei. Fierul vechi sustras a fost ridicat de la centrul de colectare și predat părții vătămate.

Sâmbătă, în jurul orei 18.00, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 despre faptul că un bărbat care a sustras mai multe bunuri din incinta societăţii.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un tânăr de 22 ani, din comuna Boroaia, a pătruns în curtea societății de unde a demontat mai multe componente metalice. Acesta a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Activitatea societăţii este întreruptă temporar din luna septembrie 2013, în prezent în incinta societăţii nu se desfăşoară niciun fel de activitate. Bunurile au fost recuperate şi predate reprezentantului societăţii, valoarea acestora fiind estimată la suma de aproximativ 400 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.