Polițiștii recomandă cetățenilor să își ia măsuri minime de protecție a bunurilor, astfel încât să nu cadă victime hoților.

Bătrână de 78 de ani lăsată fără suma de 500 de lei, din cauza unor persoane care pretindeau că vor să cumpere fier vechi. Polițiștii din comuna Baia au fost sesizați în data de 23 septembrie cu privire la un furt care a avut loc în locuința unei femei, care i-a scăpat din ochi pentru aproximtiv 10 minute pe așa zișii cumpărători de fier vechi. A fost întocmit dosar penal sub infracțiunea de furt calificat, urmând să fie efectuate cercetări în vederea stabilirii autorilor și recuperării prejudiciului.
Și unui bărbat din Coșna i-au fost sustrase bunuri din locuința aflată în construcție pe raza comunei Dorna Candrenilor. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că infractorii au profitat de un geam lăsat deschis pentru a pătrunde în locuință, de unde au furat scule electrice în valoare de aproximativ 1.000 de lei. Acum se încearcă identificarea infractorilor și recuperarea prejudiciului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.