Într-o intervenție în presa locală de luni, 27 octombrie, a copreședintelui ACL Gheorghe Flutur, acesta a disculpat problemele de incompatibilitate ale candidatului de dreapta la prezidențiale, explicând faptul că ceilalți contracandidați nu au teme de campanie, motiv pentru care „lovesc” în Klaus Iohannis.

klaus-iohannis

După ce au înregistrat un eșec total în urma vizitei candidatului Klaus Iohannis în județul Suceava, ACL-iștii încearcă să „dreagă busuiocul” cu tot felul de declarații la adresa contracandidaților.

Conform unui parlamentar sucevean al Partidului Social Democrat, numărul mic de susținători ai ACL în județ a fost o palmă dură pentru actuala conducere a „struțo-cămilei” (n. red. Alianța Creștin Liberală), motiv pentru care aceștia încearcă acum să îndepărteze atenția publicului de la acest „eșec”.

„Pe de o parte, este normal ca atunci când îți vine candidatul în județ, iar tu reușești marea performanță de a-l întâmpina cu 100 de oameni simpatizanti ai partidului să încerci să o dregi, însă eu mă întreb cum s-a gândit Gheorghe Flutur să facă declarații despre contracandidații lui Klaus Iohannis cum că aceștia nu ar avea un proiect de țară. Singurul care până în acest moment nu a vorbit despre proiectul de țară este însuși Klaus Iohannis, și nu pentru că nu ar avea unul, ci probabil pentru că i-ar fi rușine cu el. Îl sfătuiesc pe Flutur, că Băișanu iese din discuție, să își vadă de campania lui, cu al lui candidat”, ne-a declarat sursa noastră.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.