Gura Humorului a fost vizitată astăzi de nume sonore din spectrul politic de la nivel național. Crin Antonescu, Liviu Dragnea, Cristian Adomniței și Relu Fenechiu sunt doar câțiva dintre invitații speciali ai edilului orașului stațiune. Peste 1500 de susținători au fost prezenți în Piața Catedralei, vis-a-vis de Primărie, unde au scandat ”USL” și ”Antonescu”.

Sâmbătă, 24 noiembrie, președintele Partidului Național Liberal și copreședinte al Uniunii Social Liberale, Crin Antonescu, a fost prezent în centrul orașului Gura Humorului. Antonescu a participat la un miting electoral alături de  Marius Ursaciuc – primarul orașului Gura Humorului, Dumitru Pardău – candidat la funcția de Deputat în Colegiul Uninominal numărul 9 Suceava, Neculai Bereanu – candidat la funcția de Senator în Colegiul numărul 1 Suceava, Radu Iulian Surugiu – candidat la funcția de Deputat în Colegiul Uninominal numărul 10 Suceava, Alexandru Băișanu – președinte PNL Suceava, Cristian Adomniței – președintele Consiliului Județean Iași, Liviu Dragnea – Secretar General PSD și Relu Fenechiu – vicepreședinte PNL.

Cristian Adomnitei: ”Humorul a reușit în ultimii ani să ajungă emblema ospitalității bucovinene. Marius Ursaciuc venea la București săptămânal să ceară sprijin (…) Aveți cel mai frumos oraș. Sunt convins că din urmă vor veni și restul orașelor din Bucovina. Pentru succesul nostru e nevoie de parlamentari care să se bată cu adevărat și nu să vină doar în vizite. E nevoie de oameni tineri care să dea socoteală pentru ce au făcut pentru dumneavoastră. Venim azi aici să punem garanție pentru ce vor face ei pentru Humor”.

Crin Antonescu: “Onoarea este de partea mea să fiu în această zi la Gura Humorului. Vă mulțumesc pentru că sunteti extraordinari și vă asigur că sunteți respectați de românii din toate colțurile țării. Aveți unul dintre cei mai buni și mai respectați primari din România. Îmi doresc să aveți și trimiși în parlament care să vă reprezinte cu adevărat. Nu am construit Uniunea Social Liberală ca să scăpăm de Băsescu. O să scăpăm. Am construit-o pentru a da României un viitor mai bun. Pentru a face România să semene mai mult cu Bucovina”.

Alături de primarii USL din comunele colegiilor de munte care au urcat pe scenă, s-a numărat și primarul PD-L de Frasin, Marinel Bălan. Acesta și-a arătat susținerea față de candidații Uniunii Social Liberale încă de la lansarea de acum o săptămână. Atunci însă au fost mai mulți primari ai opoziției care au răspuns invitației de a sprijini actuala guvernare.

Festivitatea a început la ora 11 cu un concert folcloric și s-a încheiat în jurul orei 14, când ”greii” de la București au plecat către Piatra Neamț.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.