Marți, 21 aprilie, Poliţia oraşului Gura Humorului a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112”, de un bărbat de 42 ani, din comuna Mănăstirea Humorului, despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul proprietate personală, parcat în fața unei locuințe și ulterior l-a găsit tamponat într-un stâlp, avariile fiind în valoare de circa 2.500 lei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 21:30, partea vătămată s-a deplasat la domiciliul unui bărbat, din comuna Mănăstirea Humorului, unde a lăsat autoturismul parcat în fața porții cu cheile în contact şi a intrat în locuința acestuia, unde se mai afla concubina proprietarului și un tânăr de 28 ani din localitate.
Ulterior, profitând de lipsa proprietarului mașinii, plecat la un chioșc din zonă pentru cumpărături, tânărul de 28 de ani, ce nu posedă permis de conducere, a sustras autoturismul pe care l-a condus circa 500 de metri, ocazie cu care, datorită lipsei de experiență, a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlp de electricitate.
Deoarece partea vătămată a sesizat incidentul prin ”S.N.U.A.U. 112”, solicitând un echipaj de poliție la fața locului, tânărul de 28 de ani a părăsit locul accidentului.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt în scop de folosință” și ”conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.