Poliţia comunală Şcheia a fost sesizată în data de 16 iunie, de un bărbat de 32 de ani, din comuna Moara, despre faptul că în calitate de şofer taxi, a efectuat o cursă în satul Sf. Ilie, comuna Şcheia şi nu i s-a achitat contravaloarea cursei de către client, care a devenit recalcitrant şi a distrus aparatul de taxat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în dimineaţa zilei de 16 iunie, un bărbat de 26 de ani, din comuna Şcheia, a luat un taxi din apropierea unui restaurant din municipiul Suceava, deplasându-se spre domiciliu. După ce a ajuns la destinaţie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a devenit recalcitrant la solicitarea taximetristului de a-i achita contravaloarea cursei.

Între cei doi s-a iscat un scandal, împrejurare în care suspectul a smuls aparatul de taxat de pe bordul autospecialei, lovindu-l cu pumnul în zona feţei pe taximetrist. Cei doi au fost conduşi la sediul de poliţie, unde s-a constatat că aparatul de taxat nu a fost distrus.

În cauză s-au întocmit dosar penal faţă de bărbatul de 26 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.