O femeie de 25 ani, din municipiul Suceava, a sesizat în data de 5 iunie, faptul că în intervalul 27 mai – 01 iunie, de la domiciliu i-a dispărut o cameră digitală, în valoare de 180 lei.

Din declaraţia reclamantei, reiese faptul că aceasta locuieşte fără forme legale, într-un apartament cu 3 camere din municipiul Suceava, cu chirie, împreună cu alţi doi tineri, tot cu chirie. Reclamanta locuieşte efectiv singură, în sufrageria locuinţei sus menţionate, iar celelalte două persoane într-un dormitor. Cu toate că uşa de acces în sufragerie este prevăzută cu sistem de asigurare şi închidere, aceasta de obicei lasă uşa neasigurată, atât cât se află la domiciliu, precum şi în intervalul cât lipseşte.

În cameră, printre hainele din dulap, avea o cameră digitală, pe care a folosit-o ultima dată pe data de 27 mai, iar în data de 01 iunie a constatat că nu o mai are în locul menţionat. Nu a anunţat imediat despre acest eveniment, întrucât a făcut singură verificări la domiciliu, luând legătura cu cei doi chiriaşi, cât şi cu proprietarul apartamentului, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.