Mai sus citiți dumneavoastră o înșiruire de citate, vorbe cu ,,tâlc,, și rost (la vremea lor), adică citate după citate spuse de același: marinar, comerciant (la negru) de blugi și cafea, fost ministru al transporturilor (- Și unde-i flota ?), fost primar al capitalei (- Și cum e cu casa din Mihăileanu?), omul care plânge după ,,dragă Stolo,, și numai el știe cum se poartă fesul și cum se construiesc poduri, confiscă telefoane de la jurnaliste nevinovate, aruncă bilețelul roz adus de Elena Udrea, ridică și omoară PD-ul și PLD –ul și PDL-ul, apoi se filmează la perdeluță cu un adio telenovelistico-duios, fost președinte al tuturor românilor din țară și diaspora, agronom de frunte la Nana, mai nou ,,îngeraș,, onorific la PMP, adicăăă DOMNUL PREȘEDINTE TRAIAN BĂSESCU.

În urmă cu câteva ore bune, un alt citat – să spunem ,,memorabil,,-  în scurta, zbuciumata și regretabila istorie a acestor timpuri: ,,M-AU TRĂDAT !,, – de același autor Traian B.

Și ne explică ,,meseriașul,,: ,,Am avut la dispoziție interceptări telefonice ale  Adrianei Săftoiu… în urma ascultării acelor discuţii… Adriana Săftoiu m-a trădat. Adriana Săftoiu și soțul ei m-au trădat. Adriana Săftoiu a plecat după ce mi s-au adus la cunoștință niște convorbiri telefonice. Instituțiile statului mi le-au pus la dispoziție, pentru că președintele trebuie protejat”, a declarat Traian B . ,,Domnul Săftoiu a plecat din fruntea SIE după o gafă monumentală” a ținut să-i informeze, grav, pe românii care-l mai ascultă, fostul președinte.

Analiștii și specialiștii consideră că afirmațiile lui Traian Băsescu sunt deosebit de grave.

– Ei da ?  – Hai pe bune ? – Chiar așa ? Și celelalte afirmații: ,,Iarna nu-i ca vara!,, / ,,M..e Petre !,, (n.n. Roman) / ,,Țiganca asta împuțită…,, / ,,Rușine Dinu Patriciu,, / ,,Un fleac i-am ciuruit!,, / ,,Ponta e un … pisoiaș,,  oare  NU ERAU DEOSEBIT DE GRAVE…?!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.